Mahaira! - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. Liburu honetako protagonistek mahaiko ohitura egokiak eta elikadura osasungarria eta askotarikoa ikasiko dituzte.
0-4 urte (urdina)
À table!
Letra larria
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizakarak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak