Ez dut nahi! - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. Liburu honetako protagonistak beti ezin dela «ez» esan ikasten ari dira. - Eman eskua. - Ez! Nik bakarrik gurutzatu nahi dut. - Errepidea oso arriskutsua da. Liburu honetako protagonistak zerbait garrantzitsua ari dira ikasten: ezin daiteke beti ezetz esan.
0-4 urte (urdina)
Non!
Letra larria
Liburu trokelatua
Keywords: Eguneroko bizitza; Animalia gizakarak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak