Bainatzera! - Le Hénand, Alice; Bedouet, Thierry; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Txikienek lehenengoz egin behar diete aurre ulertzen ez dituzten eta beldurtzen edo urduri jartzen dituzten egoera batzuei. Eguneroko ikaskuntzan, ohitura berriak berenganatu behar dituzte. - Tira, laztana, bainatzera! - Baina nik jolasean jarraitu nahi dut! - Uretan ere ederki pasatuko dugu Garbitzen ere ikasi egiten da. Liburu honetako protagonistek garbitzea zein garrantzitsua den ikasi behar dute.
0-4 urte (urdina)
Au bain!
Keywords: Eguneroko bizitza; Animalia gizakarak; Higienea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak