Ibilaldi barregarria - Caxu; Berterretche, Xalbat ([S.l.] : L `Atelier de Caxu, 2021)
Goiz honetan, euri pean ibiltzerakoan, nire aterkiaren azpian ongi gordea, zirko baten aurrean pasa nintzen!
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Zirkua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak