Ibilaldi barregarria / Caxuk aurkezten du ; [idazlea eta ilustratzailea, Prudence Champetier de Rives-spies, Caxu labur egiteko ; itzulpena, Xalbat Berterretche] - Caxu (L `Atelier de Caxu, 2021)
Goiz honetan, euri pean ibiltzerakoan, nire aterkiaren azpian ongi gordea, zirko baten aurrean pasa nintzen!