Esperantxak erran deit - Caset, Frantxoa; Caset, Sandrine (Baiona : Maiatz, 2021)
Frantxua Casetek, Domingo Garat pastoralaren idazleak, eskaini lehen liburua, zuberotarrez idatzia. Poesia obra bere iloba Sandrinen pintura ederrek apaintzen dute.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura