Esperantxak erran deit / Frantxoa Caset ; irudiak, Sandrine Caset - Caset, Frantxoa (Maiatz, 2021)
Frantxua Casetek, Domingo Garat pastoralaren idazleak, eskaini lehen liburua, zuberotarrez idatzia. Poesia obra bere iloba Sandrinen pintura ederrek apaintzen dute.