En las ciudades = Nas cidades = Hirietan - Chivite Ezkieta, Beatriz; Kortazar, Jon; Sampedro Alegria, Aiora; Xubín, Isaac (Santiago de Compostela : Chán da pólvora ; Madrid : Papelesmínimos, 2020)
Liburu honek Beatriz Chivite poeta euskaldunak argitaratutako lau liburuen poema-sorta biltzen du, gaztelaniara (egileak berak) eta galizierara (Isaac Xubinek) egindako itzulpenekin batera. Euskal poesia garaikidean ezinbesteko poeta da Beatriz. Liburuaren hitzaurrean, Jon Kortazarrek eta Aiora Sampedrok gaur eguneko euskal literaturan eta Beatriz Chiviteren ekoizpenean kokatzen gaituzte beren azterlanean.
Testua gaztelaniaz, galizieraz eta euskaraz.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura