En las ciudades = Nas cidades = Hirietan / Beatriz Chivite ; Prólogo = Limiar = Hitzaurrea, Jon Kortazar, Aiora Sampedro ; Traducción = Tradución = Itzulpena, Beatriz Chivite, Isaac Xubin - Chivite Ezkieta, Beatriz (Poesía (Papelesmínimos), 2020)
Liburu honek Beatriz Chivite poeta euskaldunak argitaratutako lau liburuen poema-sorta biltzen du, gaztelaniara (egileak berak) eta galizierara (Isaac Xubinek) egindako itzulpenekin batera. Euskal poesia garaikidean ezinbesteko poeta da Beatriz. Liburuaren hitzaurrean, Jon Kortazarrek eta Aiora Sampedrok gaur eguneko euskal literaturan eta Beatriz Chiviteren ekoizpenean kokatzen gaituzte beren azterlanean.