Tatuajeak - Elkar ezagutu genuenean - Uriarte Artamendi, María; Meabe, Miren Agur; Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Miren Agur Meaberen 'Tatuajeak - Elkar ezagutu genuenean' izeneko pasarte bat entzungo dugu. 'Azalaren kodea' liburutik hartuta. Susa literatura. Poesia (2000).
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak