Ez zen arrunta, ez, haien maitasuna / egilea, Mario Benedetti ; ahotsa, María Uriarte Artamendi ; itzultzailea, Gerardo Markuleta ; ekoizpena, Etxegiroan - Uriarte Artamendi, María; Markuleta, Gerardo; Benedetti, Mario (1920-2009) (Helduentzako literatura euskaraz (Etxegiroan), 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Mario Benedettiren 'Ez zen arrunta, ez, haien maitasuna' izeneko pasarte bat entzungo dugu. 'Hiperlaburra' liburutik hartuta. Milabidai. Erein Argitaletxea