Teslaren amak ez du nahi - Mendel-Hartvig, Asa; Röstlund, Caroline; Amurrio González, Maddalen; Larrazabal, Nerea ([Madrid] : Gato Sueco, 2020)
Hau amorrua! Teslaren amak ez du parketik itzuli nahi, ez eskailerak igo, ez eskuak garbitu, ez bainua hartu... Konbentzituko ote du Teslak?
5 urtetik aurrera (urdina)
Tesslas mama vill inte!
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amen eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura