Teslaren amak ez du nahi / [testua] Asa Mendel-Hartvig ; [ilustrazioak] Caroline Röstlund ; [itzulpena euskarara, Maddalen Amurrio González ; zuzentzailea, Nerea Larrazabal Lazkano] - Mendel-Hartvig, Asa (Gato Sueco, 2020)
Hau amorrua! Teslaren amak ez du parketik itzuli nahi, ez eskailerak igo, ez eskuak garbitu, ez bainua hartu... Konbentzituko ote du Teslak?