Ezta lanerako ere - Uriarte Artamendi, María; Lujanbio, Maialen; Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Maialen Lujanbioren 'Ezta lanerako ere' izeneko pasarte bat entzungo dugu. Berria egunkarian 2004/07/06tan agertutakoa.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak