Negua ene hirian / egilea, Luis Pimentel ; ahotsa, María Uriarte Artamendi ; euskaratzailea, Gerardo Markuleta ; ekoizpena, Etxegiroan - Uriarte Artamendi, María; Pimentel, Luis; Sarrionandia, Joseba (Helduentzako literatura euskaraz (Etxegiroan), 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Luis Pimentel-en 'Negua ene hirian' izeneko pasarte bat entzungo dugu.'Poemas náufragos' Galegoz heldutako poemetatik hartuta. Susa