Higidura zirkularra (2) : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan higidura zirkularra ikusiko dugu.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak