Laster, laster! - Magdalena (1961-); Maroger, Isabelle; Rey, Uxue; Rey, Fernando (Bartzelona: Picarona, 2019)
Laster, laster! Itxoin, ama... Hain laster joan nahi, eta garrantzitsuena ahazten dugu bidean.
0-4 urte (urdina)
Vite, vite!
Keywords: Album ilustratuak; Amen eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura