Rosmarinus officinalis - Txiliku; Uriarte Artamendi, María; Etxegiroan; Olaizola Lazkano, Jesus Mari (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan J.M. Olaizola 'Txiliku'ren "Albahaka lurrina" liburutik hartutako "Rosmarinus officinalis" izeneko pasartea entzun daiteke. Elkar Argitaletxea
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak