Ipuinkaria - Zubizarreta, Patxi; Villate, Agurtzane (Iruñea : Pamiela, 2007)
Negua da, negu gorria. Kanpoan oso eguraldi hotza eta desatsegina egiten du eta ikasleek, atsedenaldian, gela barrenean geratu behar izaten dute. Zer egin ez aspertzeko? Zergatik ez animaliei buruzko istorioak kontatu?, dio Estibalizek. Zergatik ez istorioak idatzi eta aldizkari batean bildu?, dio andereñoak. Eta ipuin eta aldizkari, ikasleek Ipuinkaria amaitzen dutenerako, udaberria izango da.
8 urtetik 10 urtera (gorria)
Keywords: Animaliak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura