Tiro parabolikoa : azalpena - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan tiro parabolikoa ikusiko dugu.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak