Lazunak azkazaletan - Arana, Oihana (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu : Susa, 2021)
Fikzioaren apologia batekin abiatzen da Oihana Aranaren "Lazunak azkazaletan" poema liburua, gogorarazten diguna ez dugula idazlearen bizitzarik irakurriko orrialdeotan, orpoetako arrakaletan zer ezkutatzen duen jakin nahi duenak jai daukala. Jakin-minetik ari zaigun ahots bat irakurriko dugu poema hauetan, hain zuzen ere, eta erreparatuko die -sarri ironikoki- gizarteari, zeruko elementuei, harreman sozialei, habitatzen gaituzten espazioei, gorputzari.
Keywords: Poesia; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura