Maiz egiten diren galderak : zelan lortzen dute astrofisikariek galaxiak ikustea? / zuzendaria, Jose A. Pérez Ledo eta Aitor Gutiérrez ; gidoia, Enrique F. Borja eta Jose A. Pérez Ledo ; ekoizpena, K 2000 ; produktorea, Itziar Olabarri ; musika, Israel Santamaría ; muntaia, Aitor Gutiérrez ; kamerak, Berde Produkzioak ; grafismoa, Diego Conte Peralta eta Juan Retuerto Alcocer ; lokuzioa, Jaione Insausti - Pérez Ledo, Jose Antonio; Gutiérrez, Aitor; Borja, Enrique F.; Conte Peralta, Diego; Retuerto, Juan; Santamaría, Israel; Insausti, Jaione (EHUko Kultura Zientifikoko Katedra (Youtube kanala), 2019)
MAIZ EGITEN DIREN GALDERAK ataleko bideoek labur eta modu entretenigarrian aurkeztu nahi dituzte, agian, noizbait egin ditugun galderak. Bideoak UPV/EHUko Kultura Zientifikoko Katedrak eginak daude eta zientzia jorratzen duen Órbita Laika (@orbitalaika_tve) telebista-programan eman dira gaztelaniaz.Zelan antzematen dira, ikusi eta aztertu galaxien ezaugarriak? Zelan da posible hain urrun dagoen galaxia bat ikustea Lurretik bertatik? Besteak beste, X izpiak, argi ultramorea, infragorria edo irrati-uhinak erabilita.