Jolas egiteko ipuinak - Rodari, Gianni (1920-1980); Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Peg, Gianni (Donostia : Elkar, 2008)
Irudimen eta bizitasun handiz idatzitako ipuinak dira liburu honetakoak. Idazleak ipuin bakoitzari hiru bukaera ezberdin ematen dizkio, irakurleak gehien atsegin duena aukera dezan. Idazleak liburuaren azken orrialdeetan egiten du bere aukera. Horrela irakurleak jolas egiten duela liburu honekin esan genezake. Hortik datorkio izenburua.
Tante storie per giocare
Keywords: Jolasak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura