Txita more txikia - Egaña, Arrate; Agirre, Mari Mar (Donostia : Erein, 2007)
Animaliazale izan naiz beti, primeran ulertzen dugu elkar. Zakurren buztanaren mugimenduak ulertzen ditut, baita katuen keinu dotoreak edo behien begirada urrunak ere. Horregatik, ez nuen birritan pentsatu: txitatxo bat nahi nuen.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Animaliekiko maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura