Benek Anna maite du / ahotsa, María Uriarte ; egilea, Peter Härtling ; euskaratzailea: David Urbistondo - Uriarte Artamendi, María; Urbistondo, David; Härtling, Peter (1933-2017) (Haur literatura euskaraz (Etxegiroan), 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Peter Härtlingen 'Benek Anna maite du' ipuina entzungo dugu. 'Benek Anna maite du' liburutik hartuta, Elkarlanean, Xaguxar bilduma (1994).