Oz-eko aztia - Turumbay, Jasone; Baum, L. Frank (1856-1919); Maoño, Conchi (Donostia : Erein, 2007)
Zure baitan dago! Zurea da! Horixe! Barru-barruan duzun hori! Bai! Eta oraindik ez duzu ezagutzen? Lasai, batzutan denok behar dugu lagunduko digun sorgin edo aztia.
10-12 urte bitartekoentzat (berdea)
Keywords: Adiskidetasuna; Ahozkotasuna; Antzerkia irakaskuntzan; Antzerkia; Haur eta Gazteentzako Literatura