Afaltzera etorri ziren otsoak / [testua] Steve Smallman ; [irudiak] Joëlle Dreidemy ; itzulpena, Jone Hualde - Smallman, Steve (Denonartean, 2021)
Gau ilun batean, Erregosik eta Otsok arrautza erraldoi bat aurkitu zuten. -Krokodilo bat! -Oihukatu zuten basoko animaliek arrautzatik atera zenean. Baina Erregosik eta Otsok beste modu batean ezagutu zuten krokodiloa. Akaso, benetako arriskua liburu bat azalaren arabera epaitzea baita.