Afaltzera etorri zen krokodiloa - Smallman, Steve; Dreidemy, Joelle; Hualde, Jone (Berriozar : Denonartean, 2021)
Gau ilun batean, Erregosik eta Otsok arrautza erraldoi bat aurkitu zuten. -Krokodilo bat! -Oihukatu zuten basoko animaliek arrautzatik atera zenean. Baina Erregosik eta Otsok beste modu batean ezagutu zuten krokodiloa. Akaso, benetako arriskua liburu bat azalaren arabera epaitzea baita.
5 urtetik aurrera (urdina)
The crocodile who came for dinner
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Krokodiloak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura