Nola zuzendu andereño gaizto bat - Uriarte Artamendi, María; Meabe, Miren Agur; Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Miren Agur Meaben 'Nola zuzendu andereño gaizto bat' ipuina entzungo dugu. 'Nola zuzendu andereño gaizto bat' liburutik hartuta, Giltza. Tukan saila
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak