Kaixo! - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2021)
Babymonik «kaixo!» esaten die txakurrari, katuari, arrainari... Zer erantzungo ote diote? Ikas itzazu Babymonirekin batera animaliek egiten dituzten hotsak, eta ondo baino hobeto pasa!
2-6 urte (urdina)
Hola!
Letra larria.
Keywords: Animaliak -- Jokabidea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura