Kaixo! / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Babymoni (Algar), 2021)
Babymonik «kaixo!» esaten die txakurrari, katuari, arrainari... Zer erantzungo ote diote? Ikas itzazu Babymonirekin batera animaliek egiten dituzten hotsak, eta ondo baino hobeto pasa!