Non dago hartz txikia? - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2020)
Babymonik bainua hartu du, biberoia edan du, eta prest dago lotara joateko. Baina zerbait falta da. Hartz txikia! Non ote dago? Lagundu Babymoniri hartz txikia topatzen, eta... gabon!
2-6 urte (urdina)
On està l´osset?
Letra larria.
Keywords: Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura