Non dago hartz txikia? / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Babymoni (Algar), 2020)
Babymonik bainua hartu du, biberoia edan du, eta prest dago lotara joateko. Baina zerbait falta da. Hartz txikia! Non ote dago? Lagundu Babymoniri hartz txikia topatzen, eta... gabon!