Onin mitologiaren lurraldean - Martín Álvarez, Ibon; Montiel, Emmanuel; Jaka, Aiora (Donostia : Travel Bug, 2021)
Kaixo! Onin naiz. Aspalditik izan dut mitologiaren munduan barneratzeko ametsa. Sekula ez nuen pentsatuko sarbideko atea etxetik hain gertu egongo zenik, inguratzen gaituzten mendietan. Alupak, gure lagun inuitak, laguntza behar du. Haren herria arrisku larrian dago, eta Mari jainkosak izan lezake hari laguntzeko giltza. Marirengana iristea ez da erraza izango. Lehenik, ustekabeko pertsonaia batzuei egin beharko diegu aurre: hor izango ditugu Tartalo, Herensuge, laminak eta beste.
8 urtetik aurrera (gorria)
Onin en el país de la mitología.
Keywords: Abenturak; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak