Adarbakarren kluba - Senior, Suzy; Martín, Leire; Rey, Uxue; Rey, Fernando ([Bartzelona] : Picarona, 2020)
Anek klub bat sortu du: adarbakarrak maite dituzten pertsonena. Denetik dago: jatekoak, eskulanak, sariak... Baina... arbolako etxean dagoen hori ADARBAKAR bat da? Magia gustatuz gero, bildu gure klubera! Gozatu abentura bizi eta dibertigarri honekin: ezin hobea adarbakarren zale diren umeentzat!
5 urtetik aurrera (urdina)
Unicorn Club
Keywords: Adarbakarrak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura