Adarbakarren kluba / [testua] Suzy Senior ; [irudiak] Leire Martín ; [itzulpena, Uxue Rey ; zuzenketa, Fernando Rey] - Senior, Suzy (Picarona, 2020)
Anek klub bat sortu du: adarbakarrak maite dituzten pertsonena. Denetik dago: jatekoak, eskulanak, sariak... Baina... arbolako etxean dagoen hori ADARBAKAR bat da? Magia gustatuz gero, bildu gure klubera! Gozatu abentura bizi eta dibertigarri honekin: ezin hobea adarbakarren zale diren umeentzat!