Zuhaitzera igo zen behia - Merino, Gemma; Rey, Fernando; Rey, Uxue (Bartzelona : Picarona, 2019)
Marru ez da beste behiak bezalakoa. Biziki maite du bazter berriak ezagutu eta aztertzea, eta amestea. Baina nola erakutsi bere ahizpei belarra jateaz aparte badirela beste hamaika gauza bizitzan? Liburu hau dibertigarria da, eta zer pentsatua ematen du. Ezin egokiagoa gauza berriak bizitzeko gogoa duen edonorentzat.
0-4 urte (urdina)
The cow who climbed a tree.
Keywords: Behiak; Ametsak; Album ilustratuak; Ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura