Zuhaitzera igo zen behia / [testua eta irudiak] Gemma Merino ; [itzulpena, Uxue Rey Gorraiz ; zuzenketa, Fernando Rey] - Merino, Gemma (Picarona, 2019)
Marru ez da beste behiak bezalakoa. Biziki maite du bazter berriak ezagutu eta aztertzea, eta amestea. Baina nola erakutsi bere ahizpei belarra jateaz aparte badirela beste hamaika gauza bizitzan? Liburu hau dibertigarria da, eta zer pentsatua ematen du. Ezin egokiagoa gauza berriak bizitzeko gogoa duen edonorentzat.