Ez dut ile kizkurrik izan nahi! - Anderson, Laura Ellen; Rey, Fernando; Rey, Uxue (Bartzelona : Picarona, 2020)
Ipuin dibertigarria geure burua garen bezalakoak maitatzen ikasteko. Ipuin bat ileari buruz. Txima eta kalpar matazei buruz! Zer egin behar dut nire kalpar kizkur madarikatu hauek desagertzeko?
0-4 urte (urdina)
I don´t want curly hair.
Keywords: Autoestimua; Balio-hezkuntza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak