Ez dut ile kizkurrik izan nahi! / [testua eta irudiak] Laura Ellen Anderson ; [itzulpena, Uxue Rey, Fernando Rey] - Anderson, Laura Ellen (Picarona, 2020)
Ipuin dibertigarria geure burua garen bezalakoak maitatzen ikasteko. Ipuin bat ileari buruz. Txima eta kalpar matazei buruz! Zer egin behar dut nire kalpar kizkur madarikatu hauek desagertzeko?