Eguberri: eguzki zahar, eguzki berri - Uriarte Artamendi, María; Igerabide, Juan Kruz; Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Juan Kruz Igerabideren "Eguberri: eguzki zahar, eguzki berri" ipuina entzungo dugu. 'Eguberria. Ohitura, kantu eta istorio' tik hartuta. Nerea argitaletxea (2012).
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak