Efektu fotoelektrikoa (1) : sarrera / [Fisikasi] (Fisikasi (Youtube kanala), 2021)
Fisikasi proiektuak Fisika, Kimika eta Matematikari buruzko bideoak grabatu eta sareratzen ditu. Gainera bideoak euskaraz egongo dira. Bideo honetan: Fisika : efektu fotoelektrikoa : sarrera.