Ravel - Echenoz, Jean; Achúcarro, Joaquín; Markuleta, Gerardo (Donostia : Meettok, 2007)
Eleberri honek Maurice Ravel musikariaren bizitzako azken hamar urteei buruz dihardu.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura