Tximinoa eta dortoka - Uriarte Artamendi, María; Etxegiroan (Elorrio : Etxegiroan, 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan "Tximinoa eta dortoka" izeneko ipuina entzun daiteke. 'Euskara LMH1. entzungaiak'. 'Hizkuntza eta Literatura 2. Irakurgaiak eta jolasak'-tik hartuta . Giltza-Edebé tik hartuta. Ibaizabal argitaletxea (2007).
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Audioak