Ilargi triste dago / egilea, Guido van Genechten, María Uriarte Artamendi ; ekoizpena, Etxegiroan ; euskaratzailea: Patxi Ezkiaga Lasa - Uriarte Artamendi, María; Genechten, Guido Van (Haur literatura euskaraz (Etxegiroan), 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Guido van Genechten "Ilargi triste dago" izeneko ipuina entzun daiteke, PIXEPOLISetik hartuta. Sentimenduak lantzeko CDa. LH 2 Euskara. Ibaizabal argitaletxea