Otsoa eta zazpi antxumeak / egilea, Grimm anaiak, María Uriarte Artamendi ; ekoizpena, Etxegiroan - Uriarte Artamendi, María; Grimm, Wilhelm (1786-1859); Grimm, Jacob (1785-1863); Brothers Grimm Germans Grimm Grimm, Jakob (1785-1863) Hermanos Grimm Ko-Lin (1785-1863) (Haur literatura euskaraz (Etxegiroan), 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan Grimm anaien "Otsoa eta zazpi antxumeak" izeneko ipuina entzun daiteke, 'Hizkuntza eta Literatura 2. Irakurgaiak eta jolasak'. Giltza-Edebé-tik hartuta. (2007)