Eta handia egiten naizenean, zer? / egilea, Elisabet Abeyà ; ahotsa, María Uriarte Artamendi ; ekoizpena, Etxegiroan ; euskaratzailea, Joxan Ormazabal - Uriarte Artamendi, María; Urkijo, Nerea; Uriarte Artamendi, María; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Haur literatura euskaraz (Etxegiroan), 2020)
Etxegiroan taldekoen webgunean haur- eta gazte-literaturako eta helduen literaturako euskarazko testuak daude entzungai. Testuak, hotsak, doinuak jaso eta... audioen bildumak egin dituzte. Poemak, narrazioak, ipuinak edota iritzi artikuluak jasotzen dituzte, oso egokiak entzumena eta ulermena lantzeko, bai helduentzat eta baita haurrentzat ere. Kalitate handiko audioak daude tartean. Baita literatura aldetik aberatsak ere. Audio honetan "Eta handia egiten naizenean, zer?" izeneko ipuina entzun daiteke. Iturria: 'Eta handia egiten naizenean, zer?' liburua. Sirena bilduma. Elkar Argitaletxea (2007).