33 + 3 urte kontu kontari / Txotxongillo Taldea, Enkarni Genua, Manolo Gomez - Genua, Enkarni; Gomez, Manolo (: Erein, 2007)
Txotxongillo Taldeak (Enkarni Genua eta Manolo Gomez) 33 + 3 urte darama (1971n sortu zen) herriz herri ipuinak kontatzen, izarrak pizten, ametsak sortzen eta galderak egiten. Horietako batzuk liburu honetan azaltzen dira eta lagun hauek erantzunen bila lagundu digute: Nekane Elizagarate, Jose Ignazio Ansorena (Mirri), Txema Vitoria (Txiribiton), Virginia Imaz, Luchy Mancisidor, Aizpea Goenaga, Itziar Zubizarreta, Andu Lertxundi, Jesus Mari Goñi, Xabier Egaña, Mariasun Landa, Julia OTxoa, Mari Karmen Garmendia, Xabier Otaegi (Txirri), Imanol Urbieta, Udarregi ikastetxeko neska-mutilak, Larramendi ikastetxeko neska-mutilak, Xabier Mujika, Jon Zabaleta eta Jesus Lucas.