Bigarren mailako ekuazioak ebazten : ariketa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2021)
Bideo honetan bigarren mailako ekuazioen ariketak egingo ditugu.
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak