Arantxa Iturbe : irratia etxe - Arantzabal, Oier; Iturbe, Arantza; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Elkarrizketa podcast bat da 'Barruan gaude', protagonista baten etxera saio bakoitzean sartu eta elkarrizketa bat ekarriko dugu, intimoa, barrutik. Euskadi Irratiko uhinetan entzuten da Arantxa Iturberen (Alegia, 1964) ahotsa 80ko hamarkadatik. Bere etxera gonbidatuko gaituen galdetu eta erantzun digu erredakzioa dela bere kabia. Iturbek dio, mikrofono, estudio eta bulego arteko leku hori duela etxetzat aspaldidanik. Kultura maite du eta berau egin du ogibide, irratian eta idazle gisa. Entzule fina da, galderak egiten dituenak entzuten ere jakin behar baitu. 'Arratsean' saioa amaitzen den azken segunduan den dena bere lekuan dagoela sentitzea, orgasmoaren parekoa dela aitortu digu alegitarrak. Hala ote? Jarri kaskoak eta entzun!
Keywords: Baliabide digitalak; Audioak